"The Wolf of Wall Street"

Práve sa nachádzam v skúškovom období. Čo znamená, že mám čas na všetko na čo by som inokedy nemala :D :D ..ešte pred sebou mám 3 skúšky a za chvíľu je koniec skúškového, tak sa strašne moc teším...už mám s kamarátkou dohodnuté nákupy...videla som v New Yorker krásnu bundičku v zľave za 10 eur... ani sa neviem rozhodnúť či chcem tú bundičku alebo ten hnedý kožušinový kabátik, čo som zazrela... škoda, že sme nemali vôbec čas. Lebo o pár minút sme už boli!!!v kine s 30 minútovým meškaním!!!


These days I am still in EXAM PERIOD, in contrast with some of you guys, who finally finished with it! This period seems, that I´ve got time for anything I´ve ever had. Last 3 exams! and for a while is the end of it!..I´m so much looking forward. Me and my friend settled upon a mega hude great shopping, after tests. ....I saw in New Yorker a very nice jacket in discount for 10 euro, I can´t decide, if I want this jacket or brown fur coat, which I glimpsed. I´s a pity, that we didn´t have a time at all. Because in few minutes we were !!! in cinema 30 minutes late!!!

Šťastím či Nešťastím?/Luck or misfortune? 
THE WOLF OF THE WALL STREET "
  • Šťastím: sme tam nemuseli byť celé 3 hodiny :D  3:) ...taktiež som bola s mojím* a s mojou najlepšou kamarátkou Mariči a naozaj krásny večer to bol :)
  • Nešťastím: možno, keď sme prišli neskoro nám ušla ta prvotná myšlienka a úvod, možno preto sa mi ten film až tak nepáčil, nehovorím, že nebol dobrý ale prišiel mi taký obyčajný Americký trhák(čo mňa moc nebavia)-only about bitches and drugs-......skôr by som odporúčala tiež novinku, ktorú môžte vidieť už v kinách: " ZLODEJKA KNÍH ".......

A čo vy??? Videli ste " THE WOLF OF THE WALL STREET? "
Páčil sa vám?
Kto videl začiatok, mohol by ma uviesť do obrazu! 
*ešte pripájam dnešnú foto z LOOKBOOKu...kde ma môžte sledovať :) a HYPEnuť ma ;)
Prajem krásny zvyšok dňa a kto má ešte skúšky,tak držím palce :)

  • Luck: we didn´t have to be there 3 hours :D  3:) ...I was with my* and my best friend Mariči, too. And truly that was a very nice evening :)
  • Misfortune: because we were late,maybe we missed the main idea and the introduction and that´s why I mean about this fil that is like others...others Amarican films...(which i don´t adore)-only about bitches and drugs-......rather I would recommend also new film, which is now in cinemas: " THE BOOK THIEF " ......... 


What about you??? Have you seen " THE WOLF OF THE WALL STREET? " Do you like it?
Who saw the beginning, could be brought me in the picture!
*today i´ve got for you BONUS new photo on the LOOKBOOK...where you can follow me :)  and HYPE me, if you like it ;) 
Have a nice remains of the day and who has still exams, I keep my fingers crossed:)








2 komentárov:

  1. pekný outfit :)
    ...inak dobre napísaný článok,ten film si určite pozriem a dám ti vedieť ten začiatok! :)
    Dominika.

    OdpovedaťOdstrániť

 
Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

Celkový počet zobrazení stránky

Následníci