Delicious Delik


12.2.2014

12.2.2014...min.streda! Och to bol úžasný večer, mega skvelí ľudia sa stretli na jednom parkete a pod pódiom niektorí aj na pódiu(však Dominika :D )- TU!

Nektorí ho poznajú z MOJA REČ, niektorí z jeho vlastnej tvorby alebo zo spolupráce s Majkom Spiritom a niektorí z porna 3:). Niektorí ho vôbec nepoznajú aj takí boli v stredu v UNIQUE v BA ..napr. moje kamarátky, ktoré sa obetovali a išli so mnou :) Ďakujem moc! Ja ho poznám už pár mesiacov a od prvej skladby-IBA JA! ho zbožňujem...

Už len za to, že je fanúšikom FC Liverpool...a JA LIVERPOOL MILUJEM <3
No a ako bolo v stredu-štvrtok?...mega super, len len len- trochu som bola sklamaná lebo bolo strašne zlé ozvučenie, tak sme moc toho nepočuli. Dosť veľké mínus! ale aj tak ho zbožňujem :)
                                                                                  
 
02/12/2014! Oh, it was an amazing evening, mega great people they met on one floor and under the stage some of them on stage (however Dominika: D) - HERE!
 
He is known from the band MOJA REČ, but he has also his own work. He is also known from the cooperation with Majk Spirit. But some of you guys( i know) don´t know about who I am talking. For example my friends , who sacrifice- to go with me on this party. Thank you so much! I know him for a couple of months and the first track was-IBA JA! I love it.
I love him....
Just for being a FC Liverpool fan ....and i love LIVERPOOL <3
And how was wednesday-Thursday?... mega super,exception of my dissappointment, because it as terribly das sound, so we couldn´t heard that much.
*Boli sme svedkami napr. tohto/We saw this!*
Delik spieva
Zeny šalejú
Dav šalie! :D

 Áaaaaaano a ja v prvej rade ruky hore!!!


HMMMM... a co ten zamilovany pohlad :D



Ako správny študenti sme začali už na intráku :3 tak tu vidíte našu partiu bááb ,chalanov sme radšej pre tentokrát vynechali.

 
Outfit:
skirt:Amosphere
bracelets: Tally Weijl
T-shirt: New Yourker
Shoes: I don´t know :D
belt: Chanel
earrings: Chanel



0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 
Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

Celkový počet zobrazení stránky

Následníci